Sitä odotettiin ja yritettiin, houkuteltiin ja houkuteltiin ja nyt kun se sitten tapahtui-liikkeelle lähtö siis-, sitä sitten juostaan perässä ja mietitään miten mukavaa oli se sylivauvavaihe. Tuntuu, että nykyään käytän eniten ja ainoastaan sanoja: Josias EI!!! Mutta menepä itse lattialle mahallesi ja näe kaikki se kiinnostava, minkä 8kk näkee. Sitä on ainakin meillä paljon. Lelulaatikko on koskemattomana nurkassa, mutta lehtihylly, tahvon ruokakipot, astianpesukone... kiinnostavaa listaa voi jatkaa loputtomiin.
Tyyli on meillä vielä varsin vaihteleva. Mittarimadolla pääsee nopeiten ja parhaiten, konttaamalla ollaan vähän kuin turistimatkalla, että hitaasti ja varmasti jotta maisemat näkee hyvin. Ja ylöspäinkin mennään. Kaikkea vasten voi nousta ylös, mutta aina ei muisteta pitää kiinni enää sitten pystyssä ja sitten tulee suuri muks... "oho, ei käynyt kuinkaan, ei sattunut"

Tällä viikolla Josias muuttaa omaan huoneeseen. Se on nyt päätetty. Mutta ai että se on jännittävää... Mitenkähän kestän, kun se muuttaa pois kotoa, jos tämäkin jo tuntuu tältä;)