Voi VENÄJÄ! Miksi taas en ole kirjoittanut? Miksi taas valitan samaa asiaa? Ihan kuin elämässä ei olisi tapahtunut mitään mukamas. On paljonkin!

Viikonloppuna oltiin äijähengessä meillä kun vaimot oli neiti/sinkkuhengessä laivalla! Mahtavaa! Lapsia kolme, miehiä kolme. Selvittiin siitä vaikka Josias otti vähän osumiakin. Noo ei pahasti. Ensin pulkan kanssa katolleen ja sitten voltilla ulkorappuset alas. Itku lyhyestä ilosta sano. Mietin hiljaa mielessäni, että voinko tuota kirjoittaa tähän, mutta olen 100% varma että isolla osalla vanhempia on tapahtunut lasten kanssa samantyyppisiä juttuja. Olen itsekin kuullut. Millon on tultu yläkerrasta rappuset alas pyörien ja millon on kaaduttu että hampaat tulee huulesta ulos. Käsi ylös kuinka monella on kieli jäänyt joskus johonkin metalliin kovalla pakkasella kiinni kun oli lapsi. Ahaa... ei siis kellään... No, minäkin nostin käteni. Että siinä niille, jotka jo näppäilivät lastensuojeluviranomasien numeroa! Ehkä kaikkein parasta tässä on se että tekee itse ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä!  Muistakaa muuten kysyä vaimolta miten laivalla meni?

No muihin aiheisiin:
Hain töitä, en saanut. Työkokemusta ei ole 29-vuotiaalla vielä tarpeeksi. Niin se vain on. Olen erimieltä kuten melko usein yleensäkin. (olkoon se heikkouteni seuraavassa työhaastattelussa... ) Miten voi saada työpaikan, josta saa työkokemusta, jossa edellytetään työkokemusta? En käy tästä jauhamaan enempää. Onhan mulla virka alla.

Tahvon paperiasiaan olikin jokin ystävällinen sielu (Iberia-nimimerkillä) käynyt kommentoimassa. Oli oikein hyvä kommentti. Toivottavasti vastaukseni ei ollut liian tyly kautta tiukka. Ehkä hiukkasen on tuota turhautuneisuutta ilmassa. Olkoon asia kasvattajan tappio. Käyn sitten näyttelyissä kun koira osaa käyttäytyä, en sitten kun saan ne paperit. Harmi vaan kun on niin saamaton kasvattaja.

Itselläni on paha tapa olla ajoittain iloton vanhempi. Oli joku aika sitten tällainen lausunto annettu. Välillä ei vaan jaksa repiä arjesta iloa! Arvostan sinua lukijani, joka löydät ilon pienistä asioista! Andre Wickström lähti ohjelmaansa W-tyyli (MTV3:n parhaimpia sarjoja IKINÄ!... ja palutteet on keksitty juuri tätä kohtaa varten...) aina ilon kautta. Nyt olen päättänyt minäkin lähteä ilon kautta jokaiseen päivään!

Kuusamo, nyt kutsuu mua kuusamo.... Dannyn hitin säestämä mennään Vaimon kanssa lomalle pääsiäisen alusviikolla. jos olet siellä tule moikkaamaan!

Täältä tähän!

J.