Tultiin juuri jäältä ja nyt hiuksissa on huurretta ja poskia kipristelee. Ulkona -15, pilvettömältä taivaalta paistaa aurinko ja jään päällä vain n.sentin verran lunta. Vaunuilla helppo mennä mihin suuntaan vaan halusi ja nenä näytti Tahvo ei meinannut karvoissaan pysyä kun se päästeli pallo suussa eessun taas ja välillä tassut suti tyhjää.. Voi kyllä sanoa, että tämä oli hetkellinen "taivaskokemus" ikuisen syksyn jälkeen! Lupaan ja vannon, etten tänä vuonna valita pakkasta enkä lunta. On sitä tässä jo ootettukin ja nyt vain nautimme!

Hirmuisen pitkään on mennyt siitä kun viimeksi sain mitään kirjoitettua.. tuo lapsi alkaa olla siinä iässä, ettei oikein mitään saa kirjoitettua jos se on paikalla ja sitten kun se nukkuu, niin pää lyö tyhjää ja sohva on tosi houkutteleva vaihtoehto (jos nyt ei sitten iske joku kummallinen tarmon puuska ja touhua jotain kotitöitä).. :) Mutta nyt siis kuulumiset: Mä olen edelleen kotosalla ja ajatus on olla nyt ainakin ens syksyyn saakka. Katotaan sitten miltä elo tuntuu ja avautuuko joitain uusia ovia elämässä-Herran haltuun! Josias on jo kovin iso poika. Kävelemistä harjoitellaan ihan hirmuisesti ja pääasiassa meillä jo lähdetään liikkeelle kävellen, mutta sitten muutaman metrin jälkeen muistetaan, että kontaten pääsee kovemmin, varmemmin ja turvallisemmin perille:) Sanoja kans aletaan ehkä pikkuhiljaa hakea ja ensimmäinen sana on nyt sitten ollut KAKKA. Sitä voi hokea milloin vain ja missä vain (jopa joulukirkossa nuorimman enon ehdottelun jälkeen). Itseasiassa se juuri kuului taas tuolta Josiaksen huoneesta, missä herra on leikkimässä. Eli kyllä, se on kovasti käytetty sana meillä nykyään :D

Mutta muuten elo on ollut tavallisen, arkisen mukavaa. Muskari, taaperopiiri sekä mammapiiri rytmittää arkea mukavasti ja sitten vielä käydään leikkimässä Helmin luona, josta on nyt viime aikoina tullut Josiaksen tosihyvä kaveri. Äidit voi juoda rauhassa kahvia kun lapset temuaa keskenään. On ollut mukavaa seurata myös sitä miten Josias selkeästi tunnistaa tiettyjä ihmisiä ja on niistä ihan riemuissaan. Helmi vanhempineen kuuluu heihin. Ukki ja mummo myös. Josiaksesta tuli aivan ukin poika, kun jouluna saatiin olla yhdessä usempi päivä..

Ja nyt lapsi tahtoo syliin, joten jatkan toisen kerran... ;)

Tässä vielä Josiaksen terveiset:

ejfmgjipuhuuhnejop,nnntttt< yh a    aa

xo