Kertoisinko viime aikojen tapahtumista! Jooooo!

Ozzy (toim.huom. josiaksen termi omasta itsestään) on mahtava tapaus! Syö, juoksee, leikkii mutta ei nuku vieläkään täysiä öitä. Ei siinä mitään! Äitin ja iskän viereen on sitten hyvä aamuyöstä köllähtää. Päiväunet ei suju tai nukahtaminen ei kovin helposti. Pikkumiehen taidot ja puhe kasvaa jatkuvalla syötöllä, ja joka päivä (aikuisten oikeesti) huomaan jotain mitä ei aiemmin ole ollut. Siitä tuli mieleen se että missähän vaiheessa on kasvanut ulos omasta lapsenomaisuudestaan ja alkanut hidastamaan oppimista?

Eilen oli mahtavaa käydä lillumassa kloorivedessä, kun ulkona tuli kuin aisaa kokopäivän! Ozzyllä kalisi hampaat ja huulet (lue: koko naama) oli siniset, mutta se ei menoa haitannut ja saunassa olikin lämmintä lopuksi! On se mahtavaa kun lapsi nauttii! Oli koko perheellä mukava ilta. Tällaset illat on kuitenkin lopulta vähissä vaikka kumpikin touhutaan lapsen kanssa paljon. Yhdessä tulee tehtyä liian vähän. Tästä lyhyenä johtopäätöksenä: Tehkää koko perheellä jotain yhteistä kivvaa sillon tällön ja joka viikko.

Jahas. Työt on töitä. niistä ei enempää. Tarjous on yhä voimassa. Jos jollain on mulle töitä niin eikun viestiä tänne niin katotaan!

Asioiden listaaminen on mahtavaa! Joten listaan mutuaman: 

Odotan: Postin tuloa joka päivä! miksikö? Tulee kovapaketti any day now!
Tykkään: Sarjakuvista lehden takaosassa
Inha: Edelleen ne pässin kivekset, joita jouduin syömään 13.8.2003. yäk.
Tahdon: Yrittää tehdä parhaani
Vaadin: Enemmän kunnioitusta nuorempaa sukupolvea kohtaan!
Kuuntelen: My morning Jacket - Z
Unelmoin: Lomasta vaimon kanssa hiekalla
Seuraavaksi: Pitäisi tehdä muistio (blaah ja booring)
Ennen tätä: Kävin BB:n sivuilla. EI, en pysty olla kiinnostumatta, vaikka kuinka yritän.
Olen kyllästynyt: Palavereihin
Olen innostunut: Turhamaisuuksista.... uusi kone....

J.