Niin. Minäkin. Mekin. Josiaskin. Ei sentään. Onhan se siistiä. Kai? Olen kokeillut erilaisia. Skypetys, mesetys, hattrickkaus, blogitus, foorumitus, sähköpostitus. Kysymyshän on nykypäivän yhteisöllisyydestä. Yhdeltä näkökulmalta katsottuna. Toiselta näkökulmalta bisnes. Kolmannelta vapaa-ajan käyttö. Neljänneltä työajan vapaakäyttö. Viidenneltä ahdistus.

Kuitenkin tavallaan huume.
Koukku on vaarallisen houkutteleva ja sen päässä oleva mato myös. Koukussa tuntuu olevan vain vieläkin isompi vastapiikki kuin missään Rapalassa.

Tuli huoli.
Jos kaikki facebookkaa niin kuka enää blogittaa? Tai kuka mesettää? Tai skypettää, tai hatrickkaa, tai ainiin...

Suurin kysymys:
Kuka tapaa kaveria, kun tietää jo mitä sille kuuluu? Eikös kaveria ole kiva tavata jos on jotain mielenkiintöistä kuultavaa. Ei nimittäin oo kovin paljon puhuttavaa jos kaikkeen voi tutustua etukäteen ja sit sanoo et: Ainiijjoo tost sä kirjotitki feisbookis.

Olisko kuitenkin mukavaa tavata. Entisajan yhteisöllisyyteen kaivataan joka taholla kovasti. Nykyajalla on vaan vissiin sitten eri välineet. Kyyhkynen on muuttunut ja tottelee nimeä Skype- tai mese-kyyhky, futis on hattrick ja kirjeenvaihto blogitus. Eli facebook on sitten blogitus + Ps.foto ois kiva tai Pps. kaikille foton lähettäneille varma vastaus. 

Me ollaan niin koukussa. Meidät löytää siis Facebookista myös. Tulee muuten halvemmaksi kun ei tarvi soittaa. Mitenhän Josimariin sais kontaktin näin - kesken työpäivän.

Tämän te kuitenkin halusitte: Käykää kattoon mitä meille kuuluu

T: Facebooking on Macbook