Nyt se tapahtuu. Alkaa loma. Ehkä parasta siinä on se että voi vain olla ja mennä niinkuin haluaa ja ikävää se että pitää vain olla ja mennä niinkuin haluaa!

Jokainen joka on ikinä ollut lomalla tietää kituviikon. Kituviikko on se kun lähtee lomalle kesken viikon. Itse aloitan huomenna perjantaina, mutta että otti koville saada tämä viikko läpi, kun 900 000 suomalaista on lomalla ja kaikki  yhteistyötahot on lomalla kanssa. Joten mitä minä teen? MITÄ MINÄ TEEN? Paperihommia kuumassa työmaakopissa 4.kerroksessa, johon iltapäivän aurinko paistaa niin kauan kuin täällä viihtyy. Siis Paperihommia! Huoh! Onneksi se loppuu!

Loma on lyhyt mutta siihen mahtuu kivasti paljon kaikkea! ehkä saatte raporttia tässä lähipäivinä. Kuulette kenties loman jälkeen millaista on ajaa Ruotsin moottoriteillä tai miten lämmintä on vesi, jota pitää uida 30 asteen kulmassa, jos mielii laiturille takaisin. Kuka vei ja ketä Kerman sukukisoissa. Saati miten kävi Annamin.......... Mielessä voi olla kysymys: Oliko se Legoland? tai: hur är det möjligt att Roskilde-festival är slut? eller: taasko se Jani hajotti kymmenen tikkua laudalla laudan... kiva. tai: koti -mikä se on? tai jopa: Onko meillä pianoa enää kun tulemme Kerman-kierrokselta? Kysymyksiäkysymyksiäkysymyksiä. Näihin ja moneen muuhun vastauksen saat vain ja ainoastaan täältä!

Stay tuned for the next episode of THE AMAZING RACE OF MYLLYAHOES!

Ilon kautta! (oletteko muuten huomanneet että se tulee uusintana! Ke klo 22.45 subilta.) se o loma!

J.