Niinpä niin. Viikko on ohi. Olipas taas tiukanoloinen viikko-. Kolmena iltana töissä isien kanssa, ja oma lapsi kärsii samalla isän puutteesta. Tee siinä sitten hyvällä omatunnolla. (Omatunto sana taipuu muuten  noin. Voit tarkistaa sen täältä tai täältä sivulta kymmenen)

No siis kuitenkin. Luulisin että seinänrakentaja-langot tai toimittaja-lanko ei mieti sitä ett äkun seinän tekee niin pysyykö seinä kotona pystyssä tai että jos kirjoittaa jutun Irakin pommi-iskuista niin räjähtääkö toimituksen ovella autopommi. Tosin joskus toimittajan naapurissa voi olla  bordelli.... Mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get sanoi jo Forest Gump.

Hyvänä asiana on kuitenin se että lapsen saa ottaa töihin mukaan. Melkoinen työsuhde-etu... niille ketkä tykkää. Minä tykkään.

Alkaa kohta matka Espanjaan tai Etelä-Suomeen. Ei oo tullu papereita Tahvosta ei....

Huomasin muuten  tuossa että on ihan älyttömän kivaa harrastaa näitä linkityksiä tekstistä ja sitten kun wikipediassa käy niin se ärsyttää suunnattomasti kun koko teksti on jatkuvaa linkitystä paikkaan ja toiseen. On tämä elämä niin toisaaltatoisaalta-asiaa.

Siitä tulikin ajatus! bling! Mikä on sinun, arvon lukija, tämänpäivän toisaalta-toisaalta-pulma! Kerro kommenttiin ja voitat viiden euron arvoisen yllätyspalkinnon!

Ilon kautta kaverit!

J.