On se kumma. On se kumma. Teksti päivittyy kovin hitaasti tänne. Mikä siinä on? Sitten tulee tämmösiä merkkipäiviä jolloin sitä pysähtyy mietimään hetkeksi asioita. Sitten on yhtäkkiä aikaa kirjoittaa. Tai ei nytkään ois mutta pakkohan se on. Hävettää teidän kolmen säännöllisen kävijän puolesta... Mistä tiedän että teitä on kolme? Siitä että sivuilla on laskuri, jota kaikki muuten voivat käydä ihailemassa. Sivun alalaidassa on sellainen neliö, jossa on joku pallo ja onko siinä nyt sitten salama...juu just se.... Okei olen seurannut vähän tarkemmin. Tiedän siis ystävieni elämästä jotain. Tai ainakin netin käyttötottumuksista. Sitä en vain ole vielä saanut selville kuka kumma on savonmedioiden palveluksessa ja kasvattaa keskimääräistä kävijälukua päivittäin noin kymmenellä.... Nyt nokkelimmat jo miettivät samaa asiaa kun kävivät klikkaamassa neliötä... Sieltä muuten saa viruksen koneelle jos siellä... Nyt myös nokkelimmat huomasivat sen. Mutta onneksi et sinä rakas lukija ja ystävä...

Kevät:
oli. tuli. on. Mahtavaa. Ei vain kerkeä harrastaa mitään kun työ häiritsee harrastustoimintaa. Kävin viikonloppuna kuvaamassa studiolla koiria ja Josiasta. Noin 700 kuvaa tuli otettua ja niitä tässä kahlailen läpi joka välissä, iltaisin ja aamuisin ja öisin. Koirat olivat Keski-suomen vesikoirat foorumin aktiiveja koiraharrastajia koirineen. Kamera on Jussin... Kiitti! Meni kuusi tuntia ja sisäreidet on edelleen kipeet.... Kuvia saatte nähdä myöhemmin. Samalla otettiin Josimaren 1-v. kuvat ja niitäkin saatte nähdä myöhemmin.

Tahvosta tulee koira:
Onneksemme saimme kuulla eilen, että vihdoin Tahvo saa oikean Espanjan kennelliiton rekisteritodistuksen ja voi sitten kisata. Niin siis Tahvo täyttää kohta 2 vuotta, joten ehkä oli jo aika.... Tahvosta tulee siis espanjanvesikoira, eikä se ole enää kennelliiton kirjoilla seropi!

Josias:
Kävelee.kävelee.kävelee. Ei konttaa paitsi kun on kiire karkuun, kun juokseminen ei onnistu, tai on niin väsynyt, että jalat eivät kanna. Siis liikkumisen päämuoto noudattelee keskimääräisesti eniten ihmisen käyttämää etenemismuotoa.

Lyhyestä virsi kaunis. koitamme olla parempia päivittäjiä.

Hyvät ystävät:
HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!

....ei sieltä oikeesti sitä virusta saa....

J.