Verbiä verbin perään. Tuota otsikkoa oli pääsiäinen pullollaan. Oli jossain tai jotain, jotta jotain saattoi tulla, jotta meneminen mahdollistui.

On mahtavaa kun määritellään! Siis lyhyt oppimäärämme perheen aikaan pääsiäisen ympärillä:

Olot:
Iskä kotona la-su (kavereita ja puuroiltaa kylässä)
Iskä töissä ma
Iskä junassa ma
Iskä Kermassa ma-ti ja pe-su
Iskä Kuusamon tropiikissa ja Rukalla ti-pe
Iskä taas kotona su-ma

Äiti Kermassa la-ti
Äiti Kuusamon tropiikissa ja Rukalla ti-pe
Äiti taas kotona su-ma

Josias Kermassa la-su (9päivää)
Josias taas kotona su-

Tahvo Kermassa la-su (naapurin tunkiolla virailuja päivittäin)
Tahvo taas kotona su-

Tulot:
Palkka

Menot:
Palkka
Olimme siis ensi kertaa kahdestaan yli yön jossain sitten Josiaksen syntymän. Mikseipä siis kerralla kolmea yötä! Alkuunsa hirvitti lähinnä se että miten Josimare sen ottaa, mutta takaisin tullessa näytti ottaneen hyvin. Oli uusia sanoja, uusia tapoja ja kiehnäämisen tarvetta. Ei itkua, ei hammasten kiristystä. Tähän ehkä vaikuttaa melkolailla se että viihteellisenä osiona toimivat ukin ja mummon lisäksi serkut perheineen pohjanmaalta. Kiitos kaikille hoitajille!

Kuusamon tropiikissa koimme Holiday Clubin tunnelmaa ja esittelyn. Okei, ei ollut laittaa 9000€ (ohops...mistä se "meidän" hinta tähän tupsahti) kerran vuodessa käytettävään viikko-osakkeeseen. Hyvin kuitenkin yrittivät myydä. propsit siitä Karille. Rukalla kävimme laskemassa pari päivää, joista toinen oli tynkä tuon edellä mainitun esittelyn vuoksi. Toinen sitten täysi kahdeksan tuntinen kylmiltään rinteessä. Söimme hyvin ja nukuimme hyvin. Ihqua oli!

Tämän lisäksi olimme sitten pitkäperjantaista sunnuntaihin Kerman anoppilassa/mummolassa lataamassa itseämme! Kiitos paljon ainaisesta yltäkylläisestä vieraanvaraisuudesta! Nukkukaa päiväunia koko viikko ja nauttikaa hiljaisuudesta, kunnes metelimäen väki saapuu seuraavan kerran!

Vielä lisäksi haluan mainita:
Tahvo on edelleen sekarotuinen. Odotanko vai teenkö invaasion etelä-suomeen?

Ilon kautta kaverit!

Pari linkkiä vielä: 1 ja 2