Noniin!

AKTIVISTI ISKEE!-sarjassa on tultu ensimmäiseen osaan! AKTIVISTI ISKEE! - kampanja on kestävän kehityksen paikallisia muotoja esille tuova määräaikainen kampanja. Alkaa tänään ja päättyy aktivistin kuoleman hetkeen! Tämä siksi, koska elämiseen käytettävä työaika on määräaikaisella sopimuksella voimassa oleva! Itse olen allekirjoittanut sopimuksen vasta yhden kerran, jotkut toiset useamman! Joku on tehnyt sen sopimuksen minun ja sinunkin puolesta! Ei voi siis valita eikä vaikuttaa. Asiaan!

Makuuvaunut takaisin Joensuuhun! Aktivisti ihmettelee itsekin omaa innostumistaan aiheesta, mutta sen verran tässä ollaan Vihreätä, että kannatetaan joukkoliikenteen lisäämistä. Toinen syy on ilmeinen. Sukulonkeroiden, omien ja vaimon, ylettyminen Joensuun maille. Taustalla jyllävät sen suunnan fanittaminen ja yleinen halu ihmisten elämänlaadun parantamiseen. Joten siis yöjunat takaisin Joensuuhun!

Jos käyt Joensuussa allekirjoita adressi. Etä-Karjalaisen vaihtoehto on tehdä se täällä! "Yöjunayhteys voidaan palauttaa tänne, kuten se on tehty myös Kemijärvelle. Kemijärvelle yöjunat palaavat voimakkaan kansalaistoiminnan ansiosta."

Adressiin oli kirjoittanut heinäkuun loppupuolella nimensä jo 3500 henkeä! Adressia pyörittää makuuvaunuyhdistys, jonka puuhamiehet vaikuttavat Joensuu-liike ry:ssä.

Alla lainaus Apollo ry:n blogista! 
"...Joensuussa on virinnyt lämpimästi kannatettava toiminta yöjunaliikenteen palauttamiseksi Joensuun ja Helsingin välille. Hanke on erityisen tarpeellinen siksi, että maakuntamme pysyisi edes entisissä voimissaan, eikä kuihtuisi yhä vähäväkisemmäksi rajamaakunnaksi. Yöjunan käyttäjiin kuului aikanaan niin opiskelijoita, työssäkäyjiä kuin eläkeläisiäkin. Helsingin suuntaan päivän toimiin matkaavan oli helppo aloittaa toimensa ajoissa aamulla. Nyt kaikesta pääkaupunkiin sovitusta tuppaa myöhästymään, koska varhaisinkin aamujuna Joensuusta jyskyttää asemalle vasta lounasaikaan.
Yöjunien puolesta adressia kerää Joensuu-liike ry, jonka yhteystieto on [email protected], ja jonka yksi vastuuhenkilö on Martti Veturimies gsm 050 4048322.

Aiheeseen liittyviä muitakin linkkejä:
Sanomalehti Karjalaisen aiheeseen liittyviä juttuja tässä ja täällä.
Ja jos oikein kiinnostaa..... KLIK!

Aktivisti was HERE!