Niin siinä sitten kävi, että Jani sai eniten ääniä Muuramen seurakuntavaaleissa-hurjaa! Meni ohi monen kovan ja vanhan jäärän ja yhden eduskuntavaaliehdokkaankin (vieläkö sitä kerkiäisi mukaan ensi kevään vaaleihin;) ). Kyllä mä salaa hiljaa ja omassa pienessä mielessä laskeskelin, että ehkä se läpi pääsee valtuustoon, mutta että 65 ääntä... Jonkun muunkin on pitänyt käydä äänestämässä kuin meidän kavereiden ja mun vanhojen nuorten;) Toisaalta muutamasta suunnasta on tullut viestiä, että aikoovat äänestää.

Ja tämä myös tarkoittaa sitä, että periaatteessa Janista voisi tulla valtuuston puheenjohtaja. Olisi siinä vanhoilla parroilla itsessään pitelemistä, jos 29v, suht. keltanokka, tulisi sinne nuijaa heiluttamaan. Samalla se myös kyllä tietäisi meille Josiaksen kanssa enemmän yksinäisiä iltoja ja Janille samalla iltamenoja. Mutta ensimmäisessä kokouksessa nähdään, että onko muiden valittujen mielestä pj:n aika vaihtua ja onko Jani siihen sitten sopiva henkilö.

Eilisilta meni kyllä näissä tunnelmissa kovasti. Nyt Janilla puhelin soi ja tekstiviestejä tulee, kun tulokset on julkistettu. Täytyy nyt ihan näin vaimona sanoa, että ylpeä olen minäkin miehestäni! Ihmeissäni ja iloinen tuloksesta. Mut on se silti hyvä mies, vaikkei olis valtuustoon päässytkään:)

Illalla sitten pohdittiin, että mistä ihmeestä näitä ääniä nyt sit tuli. Mietittiin, että syksyn töiden myötä tulleella julkisuudella, kitaransoitolla muuramessussa ja muutenkin pienen lapsen isänä, joka on seurakunnan toiminnassa mukana, on varmasti merkityksensä. Sekä sillä, että on täältä kotoisin, kulkenut toiminnassa mukana koko ikänsä ja ollut myös talossa töissä ja uskaltaa myös mielipiteensä sanoa. Tai mistä näitä nyt tietää. Josias on just sopivasti jollekin mummolle hymyillyt?! ;)

Mutta sellasta. Ei meille tän ihmeempää. Sain vihdoin kanervat ja havut pistettyä terassille ja jos kohta sais pihavaloja viriteltyä, ni ei tää syksy niin pimeältä tuntuisi. Mun tekis niiiin mieli laittaa joululauluja soimaan, mutta yritän vielä pinnistellä hetken-tuntuu sitten kato vielä paremmalta ja jaksaa kuunnella jouluun asti;)