Onko koira puolentoistavuoden iässä aivan korvaton, aivoton ja käyttäytymistapoja osaamaton moukka? Eiiiiii.... ei ollenkaan! se on ihana. toisaalta. ja sitten taas toisaalta. Herra-T. (Tahvo) on jotenkin saanut päähänsä että hän ei olekaan se tärkein ja tyrkyttää rakkauttaan ja läheisyyttään kun lapsi on lähellä. Mutta kun pikku-j. on nukkumassa ulkona makaa kuin kuollut poissa näkyvistä.

Entäs lenkillä? kuvaan lyhyesti menneen viikon iltalenkkejä joita minä olen T:n kanssa tehnyt. vetääää....jäätaakse..... "tuletuletule" vetääää....jäätaakse.....  "tuletuletule" vetääää....jäätaakse..... "tuletuletule"  vetääää....jäätaakse.....  "tuletuletule" vetääää....jäätaakse.....  "tuletuletule" vetääää....jäätaakse.....  "tuletuletule" vetääää....jäätaakse..... "tuletuletule" vetääää....jäätaakse..... Ja matkaa on taittunut noin kaksisataa metriä ja aikaa on mennyt noin 15 minuuttia! Lopputulema tästä kaikesta on: Ihaninta on se että on koiran omistaja!

Tahvon asioissa ei ainoa asia ole tuo vaan on alkanut turhauttaa Espanjan pään tilanne. Puolitoista vuotta on mennyt eikä paperin paperia ei ole tullut eikä kuulunut. Laitoin jo äkäisen viestin kennellillekkin että nyt on tapahduttava jotain! Palautan sen vielä ja otan rahat takaisin jos ei ala tapahtua! Nojaa vitsivitsi. Ei perheenjäsenestä voi luopua. Olen pettynyt ja turhautunut vain asiaan. Voiko tästä soittaa johonkin? Kuluttaja-asiamiehelle?