Jaahans. taas on se aika kuu...eikun vuodesta.  Lapsi kyllä nukkuu mutta minä en. Viimeksi se oli keväällä.  Nyt istuin toissa iltana puoli kahteen tässä ja tein kylläkin töitä. Niitä luovempaa laatua olevia. On se vaan niin kivvaa!  Uni ei tullut silmään mutta ei se mitään. Viiden tunnin unien jälkeen jaksaa hyvin, kunhan ei muista syödä päivällä töissä. Nälkäisenä ei nimittäin nukuta. Jos syö niin nukuttaa. Kokeilepa jotain pizzaa kesken työpäivän niin melkosen varmasti menee ohi paltsut ja miitingit! Ainakin henkisesti.

Minäpäs se aion ottaa tatskan. Suunnittelukilpailu on jo julistettu. Itse itselleni sen julistin. Alkaa olla valmista. Ehkä. tai sitten ei.

Päätin myös alkaa seuraamaan elämää mainostoimistossa viiskytluvulla. Mad Men nelosella keskiviikkoisin kello 22.00. Ainoo ongelma on tuo halavatun BB. Tai eihän siinä ole ongelmaa. Enhän minä sitä katso, joten voinkin siis katsella ihan rauhassa Mad Meniä. Vai mitä?

Kävelin puiston ohi eilen. Keinussa noin nelivuotias lapsi keinuu ihan sikamaisen kovaa ja huutaa: Jihuuuuuu, Minä olen! Tuli hymyä.

Kävelin puiston ohi tänään. Keinun vieressä nojaili aitaan kaksi viisvuotiasta tyttöä: ooooohhhhhh..ihana mies! Tuli hymyä.

Odotan innolla huomista päivää. En tiedä miksi mutta jos joku minut yllättäisi.

Suosittelen you tubesta Pasilaa. Ainiin ja tietenkin ensimmäisen kerran yhteishyvä-lehden lukemista.

j.