Meinaa pukata kylmää ilmaa tupaan. Opettelemme jälleen/edelleen, että takka on EI! Mutta kun on pakko lämmittää, ettei sähkölasku olisi ihan miljoonaa...
 Vaikka ai että on mukavaa, kun takassa tuli, kynttilöitä palamassa ulkona ja sisällä ja kenkien alla narskuu lumi. Käytiin tänään koko perhe pitkällä kävelyllä raikkaassa talvisessa ilmassa ja teki niin hyvää..

Iltapäivällä oltiin nauttimassa hyvästä musiikista. Josiaksen kummien, Hannan ja Mikon, johtama lähde-kuoro oli jyväskylässä. Oli hyvä setti. Josias saatiin onnistuneesti nukahtamaan juuri ennen keikkaa ja sitten se heräsi viimeiselle biisille ja oli onnessaan kuullessaan musiikkia. Ihme juttu tuo musiikki ylipäätään.. Tuli sitä sitten äidin suusta tai teeveestä, ni johan on poika kärppänä paikana jammailemassa. Tänään hokaistiin myös miten käsiä lyödään yhteen taputuksessa, joten ehkä sekin taito sieltä hiljaa tulee esiin. Ja piano on ihan pop. Yhtäkkiä hiljaisesta ja pimeästä huoneesta alkaa kuulua pimputusta, "vauvajazzia", ja setti saattaa kestää hyvinkin kauan kunnes siirrytään bongorumpuihin sun muihin.

Niin ja siihen talveen vielä.. Ihanaa kun on kylmä ja pakkasta. Villapaidat ja villasukat-oi että, niissä on sitä jotain:) Tänään kaivettiin toppavaatteet esiin, tehtiin inventaariota ja todettiin, että ainakin äiti ja lapsi tarvitsee talvikengät-voi harmi. Pakko siis lähteä shoppaileen;)

Olipahan mukava viikonloppu. Oltiin kotona ja liikenteessä, mutta melkein koko ajan perheenä yhdessä. Eilen Janin ollessa sählyä pelaamassa, me oltiin Josiaksen kanssa kahvilla Hanna-kummin kanssa. Oltiin suunniteltu Janin kanssa, et mennään syömään sen sählyn jälkeen ja tän suunnitelman kuultuaan Hanna otti Josiaksen kyytiinsä ja vei hoitoon, että me päästiin liikkeeseen kaksistaan. Varsin rentouttavaa, mukavaa ja leppoisaa. Ei edes puhuttu lapsesta juurikaan;) Ja hoidossakin oli ollut ihan mukavaa. Pientä kitinää, mutta ei sen suurempaa-kai?!:) Näitä tämmöisiä lisää kiitos;)

Lueskelin näitä meidän menneitä kirjoitelmia ja totesin, että onpas lapsikeskeistä... Ja niinku me vielä vuosi sitten vannottiin, että me ei ainakaan pelkästään lapsesta aina puhuta! ;) No ehkei me ihan aina puhutakaan, mutta kun ei oikein muustakaan osaa kirjoittaa. Aiheita?