Hiphei!

Kiitos aktiivisen (lue:samaan etusivun juttuun turhautuneen) sukulaisen eilen minua potkittua puhelimessa lauseella: Olen käynyt katselemassa, josko blogiin jotain uutta tulisi sen vekkikuvan jälkeen ja todennut, että on tainneet lastensuojeluviranomaiset viedä lapsen kun mitään ei kuulu? Eli siis suomennettuna.... ON MENNYT JO YLI KUUKAUSI. Pysähdyn miettimään että miksi? miten niin kiirettä? Kiire on ihmisen keksimä veruke jotta voi päästä vähemmällä, jostain muusta.... ehkä. No mutta pääasia on että kirjoitamma. Kertooko se toisaaalta siitä että mitään ei tapahdu elämässämme jos ei kuukauteen saa kirjoitettua? Siihen en suostu ja aion todistaa katsomalla kalenteriin.....

10.-11.5 Jani Helsingissä koulutuksessa ja sieltä Sannan ja HEnrin luona kylässä! Kiitos oli mukavaa käydä. Olette ihania ihmisiä, joita liian harvoin näkee!
13.5. äitienpäivä. jalkahoidonx3 ja kesäkukkakirjan (kiinnostaa kuitenkin mitä annoin lahjaksi)
14.5. tikit pois Josimarilta. Hirveä olo iskällä sen jälkeen. Lapsen kiinnipito voimallisesti, niin että ei pääse vahingossakaan irti, tutnuu pahalta! ei fyysisesti mutta henkisesti! Toivottavasti en koskaan totu siihen, sillä todennäköisyys ja pottikertoimet ovat suuret Josiaksen kohdalla, sille että käymme toisenkin kerran tk:ssa.
15.5. Jotta henkisen kärsimyksen viikko ei olisi liian kevyt ajoin tahvon yli luontopolkutalkoissa mehtolassa. huusi kuin sikaa tapettaisiin (en tosin koskaan ole sikaa kuullut tapettavan, mutta ju nou) siis jäi takarenkaan alle. nilkutti päivän ja pelkää autoja. Aiemmin lähti kaikkien tuttujen autojen perään juoksemaan. Ei lähde enää.
21.-22.5. MAHATAUTI, mutta töissä
22.-24.5. TERVESOS-Messut Oulussa. Kaupungin kojun esittelyä. En suuremmalti pitänyt. Kävin AC-Oulu - TPS futispelissä, jonka jälkeen Milan - Liverpool peliä katsomassa paikallisessa.
26.5. Töissä lauantaina aamupäivän ja ihanat appivanhemmat katsomassa lapsen perään kun Ellu lähti humputtelemaan kurssitapaamiseen Helsinkiin, eiku Pornaisiin.
28.-29.5. MAHATAUTI. Kaksi tuntia jaksoin olla valveilla tiistaina!
30.5. Tapasin mukavan uuden tuttavuuden. Keijo Leppäsen. Hieno ja mukava, tosin hiukka markkinahenkinen uutistoimittaja, kirjailija ja ties mitä! 13tuntia töissä...
5.6. Työhaastattelu.
8.6. En saanu työtä. Tekivät mielestäni huonon valinnan.
9.6.-13.6. HELSINGISSÄ! Ensin Otson synttäreillä J-kylässä, josta kaahaten Hesaan! Kaivarin konsertti. Musa kuraa ilma ja seura hyvää ja olotila vapaa! Korkeasaari! Hienoa. Karhut kisailivat oikein kunnolla. Kaksi päivää koulutuksessa. Boring! Muuten oikein kiva reissu!

Ja nämä vain isännän kalenterista. Mitä lie lisää tulee kun avataan äidin kalenteri saati yhteinen kalenteri... Ellluuuuuuuu voisit sinäkin kirjoittaa joskus....

Ja nyt on nyt! Tilanne katsaus annettu. pohdinnan aika. Olen muuten ostanut Digijärkkärin ja kuvannut studiossa viime aikoina. Eilen hankin GPS-palikan, jotta toimii navialligaattori puhelimessa. Möin Minin Kitteelle. Juakko ja Pölösen toinen poeka veivättii minin. Ei edes haikeata ole ei.

Mietin tuossa yks päivä, tai aika monena päivänä, että kun kadulla tulee jos jonkunlaista hiihtäjää vastaan erilaisissa vaatetuksissa niin missä ne on töissä. sitten huomaan saavani ajatuksen päähän, että mitähän minä teen seuraavaksi elämässäni. Sosiaaliala on jotenkin kuivaa hommaa. Haluisin jotain ihan muuta. Joten jos sulla on töitä tarjota niin tarjoa! Ihan mitä vaan. Oppisopimuksella voisin tulla heti! Kaikki kiinnostaa.

Kohta navigoin itseni Rouvalan perheen ja oman perheen kanssa kahville. Ennen sitä kirjoitan tämän loppuun ja sen jälkeen ennen sitä kirjoita raporttia STM:lle (Sosiaali- ja Terveysministeriö ammattislangissa...) ja lääninhallitukselle omasta työstäni.

Samoin olen käynnistämässä toista hyvin henkilökohtaista projektia, kunhan saan ajatukset sen suhteen selville! Saattaa liittyä osaltaan tuohon uuteen mielenkiintoiseen tuttavaan.... ehkä.

Aurinkoisen kesän jatkoa lukijani! heitä kommentilla!

Mr. J.