Aiemminkin jo kerroin että extreme tracking toimii aivan sivun alalaidassa olevasta neliön mallisesta linkistä. Tätä voit muuten itsekin käydä katsomassa jos haluat. Seuraan tuota päivittäin koska siinä on monta hyvää puolta, mutta kaksi heikkoa puolta. Onhan se kuitenkin ilmainen systeemi, joten ihan kaikkea ei voi vaatia.

ET siis kertoo mm. mistä maasta, kaupungista, IP-osoitteesta kukin käy ja millaisia reittejä netistä tulevat tänne sekä sen että mitä selainta ja käyttöjärjestelmää kukin käyttää ja vielä että minkä organisaation kautta nettiliittymä on hankittu.

Organisaatiosta ovat tutuinpia Elisa, Kuopion puhelinyhtiö, ja ehkä ahkerimpana edelleen tuo Savon Sanomien kävijä/kävijät. Mielenkiintoinen puoli tässäkin asiassa on että enhän minä silti tiedä kuka näitä käyttää kun ei tule kuvaa eikä muuta tietoa kuin IP-osoite. Arvaile siinä sitten kun kolmekymmentä kävijää käy päivän aikana Elisan kautta. Toinen hieno piirre on Netikka-niminen palvelin, jossa käyttäjä ilmeisesti käyttää vaihtuvaa IP-osoitetta, kun joka kerta lävähtää eri paikkakunta kehiin, mutta tosin suppealta alueelta pohjanmaalta.... Kukahan se on? heh.

No ne mielenkiintoiset tapaukset! Minua on jonkin viikon nyt kiinnostanut, että keitä olette te kaksi lukijaa. Toisen maa on suomi, käyttöjärjestelmänä Apple ja selaimena safari. Asiasta tekee mielenkiintoisen se että organisaatioksi ilmoitetaan Mainostoimisto Taivas Maan päällä. Kiinnostuin lähinnä siksi että jos teillä on töitä tarjolla niin  mielelläni tulen töihin.

Sitten se toinen. Paikkana on Prague ja maana Tsekki. Olet säännöllinen lukija nyt muutaman viikon ajan kerran päivässä! Mutta pirskatti että kutkuttaa mieltä että kuka olet... Tämä lähinnä siksi että voisin tulla kylään jos tietäisin....

Jos uskallatte tunnistautua voitte pistää sähköpostilla viestiäminulle. Löytyy tuolta oikeasta yläkulmasta linkki! Työt ja lomanviettopaikat kiinnostaa....

Muutama kasuistinen ote listalta: Suurin osa käyttää Windowsia ja iso osa Mozillan Firefoxia selaimena, josta itse avoimen lähdekoodin käyttäjänä olen onnellinen! Suurin osa kävijöistä on suomalaisia ja aika moni keskisestä Suomesta n. 200 kilometrin säteellä meistä. Kiitos kaikille teille. Ei sitä omaksi iloksi jaksa raaputella riimejä.

Keep on rockin!

J.